Stor

AMBITION
lokal förankring

KONSULTATION
 


SYSTEMKONSULTATION - Konsultation inom IP Kommunikation
Profil med specialisering inom specifika produktplattformar och oftast mångårig erfarenhet av konsultation på respektive produkter.

Kännetecknande utstående egenskaper: Mångårig erfarenhet av efterfrågad kompetens, aktiva certifikat samt säkerhetsklassningar, och utökade kontroller på dessa individer är vanliga.

LÖSNINGSKONSULTATION - Konsultation inom design och IP implementation
Profiler med erfarenhet av att Designa och kombinera kompletta lösningar för företag och större organisationer.

 

Kännetecknande utstående egenskaper: Mångårig erfarenhet av efterfrågad kompetens, aktiva certifikat samt dokumenterad vana av att designa / implementera kundlösningar.

TEKNIKKONSULTATION - Konsultation inom infrastruktur med fokus på IP leverans
Profil med specialisering och anpassad utrustning för aktiv leverans och felsökning av infrastruktur och slutkundsinstallation.
Kännetecknande utstående egenskaper: Säkerhetsklassningar, och utökade kontroller på dessa individer är vanliga. 

Rätt man, på Rätt plats. Ger Rätt resultat!
Genom att erbjuda olika kompetensnivåer är målet att nå en så kostnadseffektiv & effektiv konsultation som bara möjligt.

Läs mer om vår
profilmodell / resursmodell

 
KOMPETENSOMRÅDEN

Endera Networks har resurser med aktiva certifieringar eller dokumenterad erfarenhet av produkter från följande marknadsledande leverantörer.

Samtliga profiler innehar ID06, SSG och ESA utbildningar.

LÖSNINGSKONSULTATION

​Endera Networks designar och identifierar behovslösningar för er som företag eller större organisationer, via våra många partners kan vi skräddarsy lösningen för er organisation.

Endera Networks har flerårig erfarenhet av att bedöma vart en verksamhet kan spara pengar och vart man borde investera för att få det mesta ur er infrastruktur, vi designar, installerar och driftar era nätverksmiljöer

 

Vi designar och bygger våra nät baserat på tre huvudsakliga principer.

SKALBARHET

En av grundpelarna i en design som klarar tidens gång är hur väl den skalar i takt med att er verksamhet förändras och växer, ingen bra design har ett kort bäst före datum. En god förstudie och förståelse för er verksamhet och vad som är sannerligen är er, banar vägen för en design som jobbar med er och inte emot er.
 

SÄKERHET / TILLGÄNGLIGHET

Dagens infrastruktur är utsatt, i takt med att allt skall vara mer tillgängligt och enklare att använda men samtidigt hålla måttet för de hot som finns, är inget som sker per automatik. Med rätt produkter och år av erfarenhet kan vi möjliggöra detta.
 

PRESTANDA / KOSTNADSEFFEKTIVITET

Rätt teknik och kapacitet för er, att välja rätt för era behov är en komplex uppgift. Ur detta urval kommer dock möjligheten att få det mesta för en attraktiv summa. Välj rätt kapacitet för era behov och undvik att investera i saker som inte kommer nyttjas.

NÄT SOM TJÄNST
 

Vi förstår nyttan för företag att köpa affärskritiska funktioner, så som nätverk, som tjänst. Därför erbjuder Endera Networks en tjänst via vår samarbetspartner Aranya kallad “Simplify”, en tjänsteportfölj som innehåller tjänster för att adressera de utmaningar som uppstår vid tillhandahållandet av nätverk och access management till anställda och gäster.

HELHETSANSVAR

Aranya tar helhetsansvar över ert nätverk, så att ni kan fokusera på det ni är bra på

VI SKÖTER ALLT

Med drifttjänsten Simplify så tar Aranya ett helhetsansvar över ert nätverk, allt från installation till att det alltid ska vara pålitligt.

GARANTERAD TILLGÄNGLIGHET

Aranya garanterar tillgänglighet, och om problem skulle uppstå även åtgärdstid

LÅT OSS TA ANSVARET

Garanterar en tillgänglighet på minst 99% för samtliga tjänster från Simplify, och skulle problem uppstå så garanteras även åtgärdstid

TRANSPARENS

Via Aranyas kundportal har ni full insyn i ert nätverk

OUTSOURCA ANSVARET, BEHÅLL KONTROLLEN

Med Aranyas drifttjänster Simplify slipper ni tänka på ansvaret för nätverket, men behåller fortfarande kontrollen via deras kundportal

Aranyas tjänster passar er som:

  • Eftersträvar total mobilitet för era användare.

  • Vill ge ett proffsigt och problemfritt intryck av ert företag till era gäster.

  • Tycker att era användare ska få välja själv vilken typ av enhet de vill jobba med.

  • Behöver hjälp med att säkra upp er nätaccess och se till att rätt person når rätt saker.

  • Ställer höga krav på kvalitet och tillgänglighet.

Endera Networks har resurser med aktiva certifieringar eller dokumenterad erfarenhet av produkter från följande marknadsledande leverantörer.